Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Najam restorana unutar Kuće halubajskega zvončara

Sa zadovoljstvom Vam najavljujemo otvorena vrata za razgledavanje prostora restorana Javne ustanove u kulturi Kuća halubajskega zvončara u ponedjeljak 25.3.2024. godine od 10 do 12 sati.

Ovaj dogadaj posebno je namijenjen svim ugostiteljima i restoraterima koji su zainteresirani za sudjelovanje u nadolazećem natječaju za najam restorana unutar Kuće halubajskega zvončara.

Restoran je smješten u uređenom prostoru u prizemlju koji je opremljen potpuno novom profesionalnom kuhinjom. Oprema i prostor su spremni za otvorenje, čekajući samo pravog partnera koji će upotpuniti gastronomsku ponudu ovog jedinstvenog ugostiteljskog koncepta!

Kuća halubajskega zvončara smještena je u regiji koja se ponosi svojom mediteranskom kuhinjom, a koja je istovremeno i pod zaśtitom UNESCO-a. Ova prilika omogućuje Vam postati dijelom kulturne baštine i lokalne zajednice, te pridonijeti gastronomskoj raznolikosti ovog područja.

Posjetite Dan otvorenih vrata u Kući halubajskega zvončara kako biste imali priliku razgledati prostor, upoznati se s opremom i saznati više detalja o natječaju.

Za sve dodatne informacije obratite se na: Dominik Damiš, ravnatelj, +385 99 3315 710, dominik@khz.hr.

Povezane novosti

Čestitamo Međunarodni praznik rada!
Poštovane obrtnice i obrtnici, danas obilježavamo Međunarodni praznik rada i posebno izražavamo zahvalnost svim vrijednim rukama koje grade, stvaraju i unaprjeđuju naš svakodnevni život. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije s ponosom podržava i promiče trud i posvećenost svojih obrtnika, koji doprinose razvoju našeg društva i čine temelj našeg gospodarstva.
BUDI MAJSTOR! Upiši Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka
Drago nam je predstaviti Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka, koja ima dugogodišnju suradnju s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije te se nadamo da će pojedini od vas postati njeni učenici upisom jednog od programa koje provodi ova škola. Škola upisuje učenike u programe za zanimanja: zidar, autolakirer, soboslikar ličilac i ostala zanimanja. Više o […]
Otvoreni natječaji za nabavku tiskanog i uredskog materijala te sredstava za čišćenje i higijenskog materijala
Pozivamo sve zainteresirane obrtnike da se prijave na natječaje objavljene na web stranici Hrvatske obrtničke komore. Objavljena su dva natječaja i to za: https://www.hok.hr/aktualno/natjecaj-za-nabavu-tiskanog-materijala-uredskog-materijala-i-toneratinti 2. Nabavu sredstava za čišćenje i higijenskog materijala https://www.hok.hr/aktualno/natjecaj-za-nabavu-sredstava-za-ciscenje-i-higijenskog-materijala Uvjeti natječaja: a) Cijene u ponudi izražavaju se posebno i pojedinačno za svaku vrstu robe fco skladište naručitelja. Cijene ponude za sve […]