Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

AKADEMIJA PODUZETNIČKIH VJEŠTINA ZA ČLANOVE CEHA FRIZERA, KOZMETIČARA I PEDIKERA UDRUŽENJA OBRTNIKA RIJEKA

Udruženje obrtnika Rijeka, Ceh frizera, kozmetičara i pedikera, za svoje članove organizira nastavak specijaliziranog poslovnog seminara za frizere, kozmetičare i pedikere ”Akademija poduzetničkih vještina”.
Cilj edukacije je polaznike osposobiti za jednostavnije, lakše, modernije, ali i učinkovitije i profitabilnije poslovanje, a provest će ju predavači 4look Academy.

Edukacije je podijeljena u 4 stupnja i sastoji se od predavanja, radionica i vježbi, a po završetku sva 4 modula, polaznicima će biti dodijeljena diploma.

 

Prije ljeta odrađena su prva dva modula:

 

I. MODUL:

 

1. Osnova poslovanja i izrada poslovnog plana

 

2. Financije i osnove troškova

 

II. MODUL:

 

1. Psihologija prodaje

 

2. Pozicioniranje ponude vrijednosti

 

Treći modul održat će se 27. i 28. listopada kako slijedi:

 

III. MODUL

 

1. Komunikacijske vještine – 27. listopada (utorak) s početkom u 16,00 sati

 

Komunikacija se smatra jednim od važnih pitanja u svim radnim sredinama. Komuniciranje među ljudima često se smatra marginalnim, nečim trivijalnim u odnosu na važne organizacijske procese i ciljeve. Ipak, istraživanja pokazuju da je upravo to, komunikacija-licem-u lice, skrivena snaga u pozadini svakog stvarnog problema ili poteškoća te blokira daljnji razvoj organizacije, vlastite karijere, vlastitog privatnog života kako smo ga zamislili. Obzirom da smo rođeni kao komunikatori i društvena bića, kako je moguće da se to događa?

 

2. Osobni imidž – 28. listopada (srijeda) s početkom u 09,00 sati

 

Osobni imidž je slika koju odašiljemo svijetu, dojam koji ostavljamo na druge. Imidž je ujedno i poruka koju šaljemo ciljnoj javnosti. O našem imidžu u velikoj mjeri ovisi uspješnost naše prodaje, bez obzira što prodajemo: sebe, svoje znanje, tvrtku, proizvod/uslugu, intelektualni kapital… Jer, svi smo mi prodavači.

 

Edukacije su interaktivne pa je, zbog lakšeg i kvalitetnijeg rada, broj ograničen na 25 polaznika.

 

Kotizacija po modulu iznosi 100,00 kn, a prijave se zaprimaju najkasnije do 21. listopada.

 

 

 

Edukaciji mogu prisustvovati i oni koji nisu pohađali prva dva modula!

 

Prijave i informacije na:

 

uo.rijeka@hok.hr

 

372-114, 091 401 0800

kontakt osoba: Jana Sertić

Povezane novosti

41 primjedba HOK-a na nove kurikulume: Učenje temeljeno na radu je ključ
Hrvatska obrtnička komora (HOK) je u postupku e-savjetovanja uputila 41 komentar na kurikulume za obrtnička zanimanja, pri čemu podržava uvođenje novih kurikuluma u sustav strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te modernizaciju provedbe strukovnog obrazovanja, posebno isticanjem modularnog pristupa te jačanje segmenta učenja temeljenog na radu kao ključne komponente kvalitetnog strukovnog obrazovanja. Traženo je da se u […]
Potpisan Sporazum o suradnji Hrvatskog društva ekonomista i Hrvatske obrtničke komore
Hrvatska obrtnička komora i Hrvatsko društvo ekonomista potpisali su Sporazum o suradnji kojim se, između ostalog, omogućuje zajedničko djelovanje na jačanju obrtništva i poduzetništva, poboljšanje poslovnog okruženja te konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Jedan od inicijatora suradnje je predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore dr.sc. Emil Priskić. Sporazum su potpisali predsjednik Hrvatske obrtničke […]
Ceh frizera i kozmetičara HOK-a: Potrebno je trogodišnje obrazovanje s više prakse i osiguranje ruku kao sredstva rada
„Majstore ljepote 2024.“ posjetilo više od 300 sudionika –  na natjecanjima sudjelovala 33 profesionalca i 89 učenika Prvi „Majstori ljepote 2024._Dani frizera i kozmetičara HOK-a“ okupili su u protekla tri dana više od 300 predstavnika struke na Zagrebačkom Velesajmu. Održan je zanimljiv panel na temu stanja u struci, predavanja o poticajima za naukovanje te  potrebama […]