Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Prijavite se na novi rok ispita za ugostitelje

Danas je održan ispit za stručno osposobljavanje poslužitelja jela i pića, priprematelja jednostavnih jela i slastica te priprematelja bureka i pizza. Ukupno je 11 kandidata pristupilo ispitu.

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, sukladno Zakonu o obrtu, provodi ispite o stručnom osposobljavanju. Ispiti koje su kandidati polagali omogućavaju otvaranje različitih ugostiteljskih objekata poput caffe bara, pizzerije ili konobe, ovisno o vrsti ispita.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za nadolazeće ispite. Novi ispitni rok je u lipnju, a rok za prijave je do kraja travnja 2024. Ova prilika pruža vam mogućnost da steknete potrebno stručno znanje i kvalifikacije za pokretanje vlastitog posla u ugostiteljskom sektoru.

Također, pozivamo vas da pogledate slike s današnjeg ispita u našoj galeriji. Fotografije pružaju uvid u atmosferu i angažman kandidata tijekom ispita.

Za više informacija o prijavama i detaljima ispita, molimo vas da nas kontaktirate na broj 051/325-599 ili putem maila na obrazovanje-ri@hok.hr.

Povezane novosti

Obavijest o besplatnim edukacijama Agencije za zaštitu osobnih podataka i web alatu Olivia
Obavještavamo da Agencija za zaštitu osobnih podataka od rujna 2022. provodi EU projekt ARC2 s ciljem pružanja potpore prvenstveno obrtnicima, mikro, malim i srednjim poduzetnicima prilikom usklađivanja s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Iako je projekt prvenstveno namijenjen ovoj ciljanoj skupini, aktivnosti koje se provode u ARC2 projektu i web alat Olivia mogu biti […]
2. STRUKON – strukovna konferencija ”Pamet u glavu” okupila brojne obrtnike
U Centru Gervais u Opatiji u petak, 24. svibnja 2024. godine održana je 2. strukovna konferencija STRUKON, u organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Konferencija pod nazivom ”Pamet u glavu”, organizirana na inicijativu Ceha obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera, okupila je obrtnike, ali i ostale sudionike koji su u velikom broju došli poslušati što svaki […]
2. STRUKON – Strukovna konferencija ”Pamet u glavu”
U petak, 24. svibnja 2024. godine, s početkom u 08:30 sati, u Centru Gervais u Opatiji održava se 2. STRUKON – Strukovna konferencija ”Pamet u glavu” na inicijativu Ceha obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Cilj ovog događanja je okupiti sadašnje i buduće obrtnike organiziranjem mjesta za razmjenu znanja i iskustava. […]