Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Ispit o stručnoj osposobljenosti za cvjećare

Danas je održan ispit o stručnoj osposobljenosti za cvjećare koji je obuhvatio različite vještine poput presađivanja cvijeća, aranžiranja buketa i aranžiranja poklona. Članice ispitne komisije za cvjećare bile su Matijana Hegedić i Nikolina Krivošić.

S radošću možemo potvrditi da je ispit protekao uspješno, a cvjećari su pokazali izuzetno znanje i vještine u svojem radu!

U nastavku možete pogledati galeriju slika s današnjeg ispita, koja prikazuje rad naših cvjećara. Zahvaljujemo svim sudionicima na njihovom trudu i želimo im puno uspjeha u daljnjem radu.

Obavještavamo vas da je novi ispitni rok za stručno osposobljavanje za cvjećare zakazan za mjesec lipanj. Prijave su otvorene do kraja travnja i mogu se podnijeti u Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije.

Za sve dodatne informacije i upite, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila obrazovanje-ri@hok.hr ili na broj telefona 051/325-599.

Povezane novosti

Obavijest o besplatnim edukacijama Agencije za zaštitu osobnih podataka i web alatu Olivia
Obavještavamo da Agencija za zaštitu osobnih podataka od rujna 2022. provodi EU projekt ARC2 s ciljem pružanja potpore prvenstveno obrtnicima, mikro, malim i srednjim poduzetnicima prilikom usklađivanja s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR). Iako je projekt prvenstveno namijenjen ovoj ciljanoj skupini, aktivnosti koje se provode u ARC2 projektu i web alat Olivia mogu biti […]
2. STRUKON – strukovna konferencija ”Pamet u glavu” okupila brojne obrtnike
U Centru Gervais u Opatiji u petak, 24. svibnja 2024. godine održana je 2. strukovna konferencija STRUKON, u organizaciji Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Konferencija pod nazivom ”Pamet u glavu”, organizirana na inicijativu Ceha obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera, okupila je obrtnike, ali i ostale sudionike koji su u velikom broju došli poslušati što svaki […]
2. STRUKON – Strukovna konferencija ”Pamet u glavu”
U petak, 24. svibnja 2024. godine, s početkom u 08:30 sati, u Centru Gervais u Opatiji održava se 2. STRUKON – Strukovna konferencija ”Pamet u glavu” na inicijativu Ceha obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera Obrtničke komore Primorsko-goranske županije. Cilj ovog događanja je okupiti sadašnje i buduće obrtnike organiziranjem mjesta za razmjenu znanja i iskustava. […]