Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Predstavljen projekt Zajednička nabava HOK ZNA

U Obrtničkoj komori Primorsko-goranske županije u Rijeci održana je medijska prezentacija projekta Hrvatske obrtničke komore – Zajednička nabava (HOK-ZNA) i projekta Zajednička nabava Obrtničke komore Primorsko-goranske županije.
Potpredsjednik HOK-a i predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije g. Dalibor Kratohvil upoznao je nazočne predstavnike medija s ciljevima ovih projekata, osiguranje obrtnicima određenih pogodnosti kod nabave raznih proizvoda i usluga vezanih uz njihovo poslovanje, te time i smanjenje njihovih troškova poslovanja.
Mediji su upoznati s do sada sklopljenim ugovorima Hrvatske obrtničke komore s dobavljačima u okviru projekta HOK-ZNA ( INA, HEP, CRODUX, PEVEC, UNIQA osiguranje, Ghetaldus i drugi) kao i s dobavljačima s kojima će Obrtnička komora uskoro zaključiti ugovore na regionalnoj razini (JAX, RIDENT, VULKAL, GROHOVAC-VOLAN, ADRIA-OIL i drugi).

Prezentaciji su kao gosti nazočili predstavnici tvrtki INA d.d. i HEP-OPSKRBA d.o.o. koji su pozdravili projekt HOK-ZNA i pozvali sve obrtnike da se u još većoj mjeri uključe u projekt predajom zahtjeva za sklapanje ugovora, na kontaktima dostupnim na web stranici HOK-a.
Predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije g. Dalibor Kratohvil pozvao je obrtnike s područja Primorsko-goranske županije da se obrate svojim matičnim udruženjima obrtnika i  tamo zatraže detaljnije informacije o mogućnostima ostvarivanje pogodnosti kroz ove projekte.  

Povezane novosti

41 primjedba HOK-a na nove kurikulume: Učenje temeljeno na radu je ključ
Hrvatska obrtnička komora (HOK) je u postupku e-savjetovanja uputila 41 komentar na kurikulume za obrtnička zanimanja, pri čemu podržava uvođenje novih kurikuluma u sustav strukovnog obrazovanja i osposobljavanja te modernizaciju provedbe strukovnog obrazovanja, posebno isticanjem modularnog pristupa te jačanje segmenta učenja temeljenog na radu kao ključne komponente kvalitetnog strukovnog obrazovanja. Traženo je da se u […]
Potpisan Sporazum o suradnji Hrvatskog društva ekonomista i Hrvatske obrtničke komore
Hrvatska obrtnička komora i Hrvatsko društvo ekonomista potpisali su Sporazum o suradnji kojim se, između ostalog, omogućuje zajedničko djelovanje na jačanju obrtništva i poduzetništva, poboljšanje poslovnog okruženja te konkurentnosti hrvatskog gospodarstva. Jedan od inicijatora suradnje je predsjednik Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore dr.sc. Emil Priskić. Sporazum su potpisali predsjednik Hrvatske obrtničke […]
Ceh frizera i kozmetičara HOK-a: Potrebno je trogodišnje obrazovanje s više prakse i osiguranje ruku kao sredstva rada
„Majstore ljepote 2024.“ posjetilo više od 300 sudionika –  na natjecanjima sudjelovala 33 profesionalca i 89 učenika Prvi „Majstori ljepote 2024._Dani frizera i kozmetičara HOK-a“ okupili su u protekla tri dana više od 300 predstavnika struke na Zagrebačkom Velesajmu. Održan je zanimljiv panel na temu stanja u struci, predavanja o poticajima za naukovanje te  potrebama […]