Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Općina Jelenje poziva zainteresirane obrtnice i obrtnike na iskaz interesa za zakup poslovnog prostora

Općina Jelenje poziva sve zainteresirane obrtnice i obrtnike koji se bave djelatnostima poput kozmetičkih salona, salona za manikuru i pedikuru, frizerskih salona, masažnih centara i sličnih uslužnih djelatnosti da iskažu svoj interes za zakup prostora koji je namijenjen ovim djelatnostima. 

U Općine Jelenje navode kako su prepoznali veliki interes stanovnika za takvim uslugama, posebice za kozmetičkim salonom i budući da takve usluge nema na području Općine koja broji preko 5000 stanovnika, te izrazili želju da pruže priliku obrtnicima da ostvare svoje poslovne planove.

Prenosimo poziv u nastavku.

Prostori koji su trenutno upražnjeni nalaze se u samom centru Dražica, u trgovačko poslovnom centru, na adresi Dražičkih boraca 64, uređeni su i prilagođeni za navedene djelatnosti, slijedom čega Općina Jelenje želi podržati obrtnike u ovom sektoru te stvoriti povoljne uvjete za otvaranje ili proširenje njihovog poslovanja.

Povrh toga, slobodan je i jedan veći prostor u Podhumu namijenjen obavljanju trgovačke djelatnosti.

Svi zainteresirani obrtnici pozvani su da iskažu svoj interes za zakup prostora putem sljedećih kontaktnih podataka:

·        Kontakt broj: 0914060905

·        Email adresa: ANA@JELENJE.HR

Molimo Vas da prilikom iskazivanja interesa navedite vrstu djelatnosti koju obavljate te da nam pružite kratke informacije o svojim poslovnim planovima i potrebama.

Općina Jelenje srdačno poziva sve zainteresirane obrtnike da iskoriste ovu priliku i sudjeluju u daljnjem razvoju obrtništva na našem području.

Napominjemo da će se poslovni prostori dati u zakup po provedbi javnog natječaja za zakup istih, da iskaz interesa nije obvezujuć za niti jednu stranu i služi isključivo u svrhu analize tržišta i utvrđivanja potreba potencijalnih zakupaca predmetnih prostora.

Fotografije prostora mogu se pogledati na linku: https://www.jelenje.hr/pozivamo-poduzetnike-na-iskaz-interesa-za-zakup-poslovnog-prostora/

POSLOVNI PROSTOR 1.

– poslovni prostor se nalazi u prizemlju poslovno trgovačkog centra u Dražicama, Dražičkih boraca 64, na trgu Mlikarica, u samom centru mjesta

– sastoji se od radnog prostora 25m2, sanitarnog čvora i hodnika, ukupne površine 32 m2

– prostor je prilagođen potrebama obavljanja uslužnih, frizerskih ili kozmetičke djelatnosti (voda i elektroinstalacije)

– prostor se daje u zakup na temelju javnog natječaja, uz minimalnu početnu cijenu od 240 eura

POSLOVNI PROSTOR 2.

– poslovni prostor se nalazi u prizemlju poslovno trgovačkog centra u Dražicama, Dražičkih boraca 64, na trgu Mlikarica, u samom centru mjesta

– prostor se sastoji od poslovnog prostora, skladišnog  prostora i sanitarnog čvora, ukupne površine 23,5 m2

– poslovni prostor bi bio pogodan za obavljanje uslužnih i trgovačkih djelatnosti .

– prostor se daje u zakup na temelju javnog natječaja, uz minimalnu početnu cijenu od 188 eura           

POSLOVNI PROSTOR 3.

Poslovni prostor (prijašnja trgovina)  u naselju Podhum, na adresi Podhum 340/A,  ukupne površine 100 m² (glavna prostorija, skladište i sanitarije) namijenjen prvenstveno djelatnosti trgovine. Podhum je naselje u Općini Jelenje koje broji preko 1300 stanovnika, u blizini nema drugih trgovina, a osigurano je dovoljno dovoljno parkirnih mjesta kako bi vašim kupcima bilo jednostavno doći do trgovine. Prostor se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama i vrsti trgovinske djelatnosti koju želite obavljati. S obzirom na nedostatak drugih trgovina u blizini, postoji mogućnost za brzi rast vašeg poslovanja. 

Kao i prethodni prostori, daje se u zakup temeljem provedenog javnog natječaja s početnim iznosom mjesečne zakupnine od 452,00 EUR bez PDV-a (3.405,59,00 HRK)

Povezane novosti

Čestitamo Međunarodni praznik rada!
Poštovane obrtnice i obrtnici, danas obilježavamo Međunarodni praznik rada i posebno izražavamo zahvalnost svim vrijednim rukama koje grade, stvaraju i unaprjeđuju naš svakodnevni život. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije s ponosom podržava i promiče trud i posvećenost svojih obrtnika, koji doprinose razvoju našeg društva i čine temelj našeg gospodarstva.
BUDI MAJSTOR! Upiši Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka
Drago nam je predstaviti Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka, koja ima dugogodišnju suradnju s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije te se nadamo da će pojedini od vas postati njeni učenici upisom jednog od programa koje provodi ova škola. Škola upisuje učenike u programe za zanimanja: zidar, autolakirer, soboslikar ličilac i ostala zanimanja. Više o […]
Otvoreni natječaji za nabavku tiskanog i uredskog materijala te sredstava za čišćenje i higijenskog materijala
Pozivamo sve zainteresirane obrtnike da se prijave na natječaje objavljene na web stranici Hrvatske obrtničke komore. Objavljena su dva natječaja i to za: https://www.hok.hr/aktualno/natjecaj-za-nabavu-tiskanog-materijala-uredskog-materijala-i-toneratinti 2. Nabavu sredstava za čišćenje i higijenskog materijala https://www.hok.hr/aktualno/natjecaj-za-nabavu-sredstava-za-ciscenje-i-higijenskog-materijala Uvjeti natječaja: a) Cijene u ponudi izražavaju se posebno i pojedinačno za svaku vrstu robe fco skladište naručitelja. Cijene ponude za sve […]