Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Iskaz interesa za službeni posjet Republici Albaniji s ciljem jačanja gospodarske i trgovinske suradnje

Poštovani obrtnici iz sektora vina, maslinovog ulja, konditorskih proizvoda, ribarstva i akvakulture, prerade te mehanizacije, ovim putem pozivamo Vas da iskažete interes za sudjelovanje u službenom posjetu Republici Albaniji s ciljem jačanja gospodarske i trgovinske suradnje.

Navedeni posjet predvoditi će ministrica poljoprivrede Republike Hrvatske Marija Vučković.

Ovaj posjet predstavlja nastavak administrativne suradnje između dvije države’ na kojem bi hrvatski gospodarstvenici imali priliku odrŽati ,,B2B” sastanke i direktno kontaktirati albanske tvrtke.

Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske snosit će dio troškova službenog posjeta Albaniji, koji je planiran na jesen 2023. godine, a točni datumi posjeta bit će definirani u narednom razdoblju.

Molimo da nam se, ukoliko ste zainteresirani za sudjeluvanje u posjetu, javite putem e-maila: ok.rijeka@hok.hr do ponedjeljka 22. svibnja 2023. godine.

Povezane novosti

Čestitamo Međunarodni praznik rada!
Poštovane obrtnice i obrtnici, danas obilježavamo Međunarodni praznik rada i posebno izražavamo zahvalnost svim vrijednim rukama koje grade, stvaraju i unaprjeđuju naš svakodnevni život. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije s ponosom podržava i promiče trud i posvećenost svojih obrtnika, koji doprinose razvoju našeg društva i čine temelj našeg gospodarstva.
BUDI MAJSTOR! Upiši Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka
Drago nam je predstaviti Graditeljsku školu za industriju i obrt Rijeka, koja ima dugogodišnju suradnju s Obrtničkom komorom Primorsko-goranske županije te se nadamo da će pojedini od vas postati njeni učenici upisom jednog od programa koje provodi ova škola. Škola upisuje učenike u programe za zanimanja: zidar, autolakirer, soboslikar ličilac i ostala zanimanja. Više o […]
Otvoreni natječaji za nabavku tiskanog i uredskog materijala te sredstava za čišćenje i higijenskog materijala
Pozivamo sve zainteresirane obrtnike da se prijave na natječaje objavljene na web stranici Hrvatske obrtničke komore. Objavljena su dva natječaja i to za: https://www.hok.hr/aktualno/natjecaj-za-nabavu-tiskanog-materijala-uredskog-materijala-i-toneratinti 2. Nabavu sredstava za čišćenje i higijenskog materijala https://www.hok.hr/aktualno/natjecaj-za-nabavu-sredstava-za-ciscenje-i-higijenskog-materijala Uvjeti natječaja: a) Cijene u ponudi izražavaju se posebno i pojedinačno za svaku vrstu robe fco skladište naručitelja. Cijene ponude za sve […]