Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI u 2023. godini

Obajavljen je Javni poziv za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI u 2023. godini:

https://kastav.hr/wp-content/uploads/2023/03/Javni-poziv-2023.pdf

Prihvatljivi prijavitelji su punoljetne fizičke osobe te pravne osobe registrirane kraće od 5. godina u trenutku prijave na Javni poziv.

Predmet Javnog poziva je prikupljanje prijava fizičkih i pravnih osoba za ulazak u program poduzetničkog inkubatora KASPI.

Korisnici programa stječu prava na 3 mjeseca besplatnog edukacijskog programa na temu poslovanja, financiranja, razvoja proizvoda i usluga, marketinga, novih tehnologija i dr., slobodno korištenje radnih prostora u inkubatoru do 100 sati mjesečno do kraja 2023. godine, savjetovanje od strane stručnjaka i iskusnih poduzetnika s ciljem razvoja poslovne ideje, pristup mentorskoj mreži za individualne konzultacije, promociju poslovne ideje te druge pogodnosti.

Prijaviti se mogu sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, odnosno pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Prednost prilikom evaluacije prijava imaju prijavitelji koji obavljaju jednu ili više sljedećih djelatnosti, odnosno koji imaju namjeru pokrenuti poslovanje u sljedećim područjima:

•              zelene tehnologije, održivi razvoj

•              proizvodnja koja ne generira štetne utjecaje

•              visoka tehnologija, pametna tehnologija, eksperimentalna tehnologija

•              znanstveno istraživanje i razvoj

•              informacijske i komunikacijske tehnologije

•              razvoj softvera, aplikacija i video igara

•              kreativna industrija (arhitektura, dizajn, film i televizija, glazba, fotografija, izdavaštvo, medijska komunikacija, marketing, multimedija i sl.)

Dodatne informacije mogu se dobit putem:

telefona: 051 688 209 i e-maila: info@kaspi.hr.

Povezane novosti

Program “Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo” za 2024. godinu
Ministarstvo gospodarstva objavilo je Otvoreni javni poziv za Program „Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ za 2024. godinu. Programom “Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo“ dodjeljuju se bespovratna sredstava namijenjena poticanju ciljanih programa obrazovanja za obrtništvo koji osiguravaju kvalitetne i motivirane kadrove u svrhu jačanja konkurentnosti, poticanja produktivnosti te rasta i razvoja obrtništva.Korisnici bespovratnih sredstava temeljem ovog Programa mogu […]
Sve informacije o Fondu obrtničke pomoći
Početkom lipnja 2024. godine osnovan je Fond obrtničke pomoći obrtnicima – članovima Obrtničke komore Primorsko-goranske županije, kao “pilot” projekt Komore i pripadajućih udruženja obrtnika. Fond je osnovan s ciljem pomoći obrtnicima, za vrijeme od 1. do 42. dana privremene nesposobnosti za rad (bolovanja), refundiranjem dijela troškova za mirovinsko i zdravstveno osiguranje, i to za period […]
Grad Rijeka objavio Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih subvencija poduzetnicima početnicima
Sukladno Općem programu mjera poticanja razvoja poduzetništva na području grada Rijeke, Grad Rijeka objavljuje javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih subvencija po mjeri Subvencioniranje troškova poduzetnika početnika. Javni poziv dostupan je putem poveznice: Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu nepovratnih subvencija po mjeri Subvencioniranje troškova poduzetnika početnika Poduzetnici početnici bitan su segment […]