Korisne stvari

Korisni linkovi

Riječ predsjednika


Dobrodošli na stranice udruge rapskih obrtnika. Naša osnovna zadaća je pružiti što kvalitetnije usluge svojim članovima, promicati i štititi njihove interese i upravo iz tog razloga je otvorena ova web stranica s namjerom da postane središnji virtualni informativni servis koji će obrtnicima pružati korisne informacije i savjete.

 

Udruženje rapskih obrtnika broji oko 700 obrtnika koji su rašlanjeni u 7 cehova: ugostiteljstvo, ribarstvo, ceh proizvodnih obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera, ceh uslužnih obrta, frizeri,trgovina i prijevoz. U našem radu nastojimo pratiti interese obrtnika i pokretati inicijative za izmjenom propisa koji će stvoriti što bolje uvjete poslovanja u našem djelokrugu rada.

 

Udruženje obrtnika promiče, usklađuje , zastupa i predstavlja zajedničke interese članova Udruženja pred tijelima lokalne samouprave, drugim tijelima i organizacijama. Naravno stojimo i na raspolaganju za savjet i pomoć svakom stanovniku otoka Rab koji želi otvoriti obrt i obrtnicima u pravnim i financijskim informacijama pri vođenju obrta.

 

Ujedno se nadam da će naša web stranica objavljenim informacijama udovoljiti potrebama svih korisnika, onih koji promišljaju o otvaranju obrta-našim potencijalnim članovima ili građanima – potrošačima naših proizvoda ili korisnicima naših usluga.

 

Ovaj web je pokrenut zbog vas.

 

Predsjednik: Željko Dumičić

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja internet stranica i unaprjeđenja Vašeg korisničkog iskustva. Kako biste upravljali postavkama kolačića, posjetite postavke kolačića.
Prihvaćam kolačiće