Korisne stvari

Korisni linkovi

Obavijest cestovnim prijevoznicima


UDRUŽENJE OBRTNIKA RAB

 

 

 

                O B A V I J E S T

C E S T O V N I M    PRIJEVOZNICIMA

 

U skladu sa Zakonom o prijevozu u cestovnom prometu (NN 82/2013), a koji je usklađen s Direktivom 2003/59/EZ, profesionalni vozači moraju imati početne kvalifikacije i redovito se osposobljavati kroz obveznu periodičku izobrazbu ako upravljaju vozilima za koje je potrebna:

Vozačka dozvola kategorije C1, C1E, C ili CE
Vozačka dozvola kategorije D1, D1E, D ili DE

Dokazom stečene kvalifikacije za vozača smatra se vozačka dozvola u kojoj je upisan „Kod 95“, a kojeg u dozvolu upisuje nadležna Policijska uprava.

Udruženje obrtnika Rab za svoje članove – cestovne prijevoznike organizira krajem svibnja Periodičku izobrazbu vozača - Kod 95.

Stoga pozivamo sve cestovne prijevoznike, koji posjeduju vozila navedenih kategorija, da se do 06.svibnja, 2015.g. prijave u Udruženje obrtnika Rab radi periodičke izobrazbe:

Na e-mail: uo.rab@hok.hr
Ili telefon: 771-469
Ili osobno

 

Također pozivamo sve obrtnike, koji još nisu dostavili svoje kontakt podatke u Udruženje obrtnika Rab – da ih hitno dostave.

Ova internet stranica upotrebljava kolačiće radi analize korištenja internet stranica i unaprjeđenja Vašeg korisničkog iskustva. Kako biste upravljali postavkama kolačića, posjetite postavke kolačića.
Prihvaćam kolačiće