Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Poziv za obrtnike: Izlaganje na izložbi-sajmu „Jesen u Lici“

Pozivaju se obrtnici da se prijave za izlaganje na Izložbi – sajmu „Jesen u Lici“ koja se od 04. do 06. listopada 2024. godine održava u Gospiću.

„Jesen u Lici“ je izložba tradicijskih proizvoda koje se po 26. puta održava u Gospiću i prerasla je u najznačajniju gospodarsku, kulturnu i etno manifestaciju na području Ličko-senjske županije. Organizator Izložbe je Ličko-senjska županija, Razvojna agencija Lira i Razvojni centar Ličko-senjske županije, a Obrtnička komora Ličko-senjske županije je suorganizator.

Pošto je ovo izložba tradicijskih proizvoda na njoj mogu izlagati obrti koji proizvode različit poljoprivredne, prehrambene, uporabne i ukrasne proizvode i usluge karakteristične za podneblje iz kojeg dolaze.

Sajam se održava na 4500m2 izložbenog prostora (otvoreni i zatvoreni). Kotizacija za nastup na sajmu iznosi 55,00 eura za 1.5m2 izložbenog prostora na Trgu Stjepana Radića u Gospiću, odnosno 2,00 eura za 1 m2 izložbenog prostora u Smiljanskoj ulici u Gospiću (izložba poljoprivredne mehanizacije).

Prijavnica se nalazi na stranici: www. jesenulici.hr/prijava, a prijave se zaprimaju do 20.kolovoza 2024.

Pitanja se mogu postaviti putem e-maila: jesen@licko-senjska.hr.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na Komorski ured Obrtničke komore Ličko-senjske županije na broj telefona 053/573-012 ili broj mobitela 098/9415056.

Povezane novosti

Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti poduzetnicima Primorsko-goranske županije u 2024. godini za Mjeru 1. i Mjeru 2.
Primorsko-goranska županija, Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj objavio je u petak, 13. rujna 2024. godine, Javni poziv za dodjelu potpora temeljem Programa dodjele potpora male vrijednosti poduzetnicima Primorsko-goranske županije u 2024. godini za Mjeru 1. i Mjeru 2. Predmet ovog javnog poziva je dodjela potpora male vrijednosti poduzetnicima sa svrhom realizacije ciljeva Programa dodjele potpora […]
Novi termini edukacija korisnika ISPU modula eGrađevinski dnevnik
Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine u listopadu i studenome nastavlja s provedbom edukacija korisnika Informacijskog sustava prostornog uređenja (ISPU) iz modula eGrađevinski dnevnik u: Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu. ISPU je državni interoperabilni i multiplatformni sustav za trajno praćenje stanja u prostoru, organiziran kao sustav samostalnih funkcionalnih cjelina – modula. S ciljem digitalizacije poslovnih procesa […]
Suradnja ZABA-e i HOK-a: Povoljniji uvjeti financiranja, transakcijskog i kartičnog poslovanja za obrtnike
Čelnici Hrvatske obrtničke komore i Zagrebačke banke su u srijedu, 11. rujna 2024., potpisali Sporazum o suradnji čime obrtnici i njihovi zaposlenici ostvaruju posebne uvjete ugovaranja proizvoda i usluga u Banci, a u cilju olakšavanja, poticanja i unaprjeđenja njihovog poslovanja. Posebne pogodnosti odnose se na povoljnije uvjete financiranja, transakcijskog poslovanja te kartičnog poslovanja. „Ovo je […]