Upišite se u bazu

Search
Close this search box.

Obrtniku Željku Grbeši dodijeljeno prizanje Hrvatske obrtničke komore

Na 4. susretu graditelja Hrvatske obrtničke komore, održanom 01. i 02. ožujka 2024. u Sisku, svečano su dodijeljena priznanja obrtnicima građevinarima koji su se posebno istaknuli svojim radom u struci i komorskom sustavu.

Ovom je prilikom prizanje dodijeljeno našem obrtniku Željku Grbeši, vlasniku građevinskog obrta „ŽELJKO“, osnovanog 01. prosinca 2005. godine, kao nastavak dugogodišnjeg obiteljskog obrta njegova oca. Željko Grbeša građevinski je tehničar visokogradnje, upisan u Evidenciju voditelja radova – tehničara građevinske struke Hrvatske komore inženjera građevinarstva, položio je majstorski ispit u majstorskom zvanju zidar te svojim radom, postignućima i zapošljavanjem mladih generacija jača snagu, solidarnost i perspektivu građevinskih obrta te obrtništvo u cjelini.

Povezane novosti

Dodjela nagrada najboljim poduzetnicima ”Bilanca uspjeha 2024”
Dobitnik nagrade za najuspješnijeg poduzetnika Primorsko-goranske županije je poduzeće Jadran Galenski laboratorij d.d., a najuspješniji obrt je Turistička agencija Šiloturist. Kristalna dvorana hotela Kvarner u Opatiji, ugostila je u petak, 06. rujna 2024. godine drugu po redu manifestaciju Bilanca uspjeha, dodjelu nagrada najboljim poduzetnicima Primorsko-goranske županije. Gotovo 400 uzvanika ovom je prilikom slavilo izvrsnost, inovacije i […]
Obavijest o prijavama za ispit o stručnoj osposobljenosti i majstorski ispit
Obavještavamo sve zainteresirane da su prijave za ispite o stručnoj osposobljenosti, koji se održavaju od 1. do 31. listopada 2024. godine, otvorene do 6. rujna 2024. godine. Također, prijave za majstorske ispite koji se održavaju u prosincu 2024. godine su otvorene do 20. rujna 2024. godine. Ispit o stručnoj osposobljenosti može se polagati za jednostavnija […]
Čestitamo Međunarodni praznik rada!
Poštovane obrtnice i obrtnici, danas obilježavamo Međunarodni praznik rada i posebno izražavamo zahvalnost svim vrijednim rukama koje grade, stvaraju i unaprjeđuju naš svakodnevni život. Obrtnička komora Primorsko-goranske županije s ponosom podržava i promiče trud i posvećenost svojih obrtnika, koji doprinose razvoju našeg društva i čine temelj našeg gospodarstva.